FANDOM


​OorsprongEdit

De Arcardia is een oeroud ras dat in de 13de dimensie bekend staat als weerwolf. Waar hun ras precies is ontstaan, weet niemand. Men heeft altijd tussen de 13 dimensies gereisd tot aan de Grote Chaos. Sindsdien is hun Chakra aangetast, waardoor men vastzat in de dimensie waar ze zich toen op dit moment verbleven.

Volgens het bijgeloof in de 13de dimensie wordt men een weerwolf door gebeten te worden door een weerwolf. Dit klopt niet helemaal. Voor de Grote Chaos leefde er een oeroude roedel, nl. de Lycaeon. Zij waren de enige die zich volledig konden transformeren tot een wolf. Alleen als een van de Lycaeon een Mens beet, werd hij een Arcardia. De Arcardia kunnen ook anderen bijten, maar de kans dat een Mens verandert, is een kans van 1/40. Dus dat gebeurt heel zelden

​MaanlichtEdit

De maan is bij de Arcardia heilig.Een Arcardiaan heeft niet per se maanlicht nodig om zich te transformeren. De maanlicht is wel hun voedingsbron. Het laadt hun chakra op, waardoor ze ook meestal 's nachts leven. Alleen bij volle maan worden ze sowieso getransformeerd wegens hun krachtige chakra. Niets kan hen hier tegen houden, zelfs geen Rune of Ede. Wegens hun krachtige Chakra, hebben weerwolven een langere leeftijdsverwachting dan Mensen (gemiddeld wordt een Arcardian 500 jaar oud).


​LeefgewoontesEdit

De meeste Arcardia leeft zoals wolven in een roedel. Vaak is dit in bossen of gebergtes. De rangorde is hierin heel belangrijk. De Alfa is de leider van de roedel. Hij maakt de grote beslissingen. Iedereen kan een ALfa worden, maar dan moeten ze hiervoor eerst een gevecht aanga
Arcadian

Een Arcardiaan die een volledige transformatie heeft begaan door de volle maan.

an met de vorige Alfa. De winnaar wordt of blijft de Alfa. Meestal sterft een van beiden. Volgens de regels van de Lycaeon, moet dit niet per se, maar zo versterk je wel je positie als Alfa.

Sommige Arcardia leeft in de 13de dimensie tussen de Mensen. Deze worden 'Dolenden' genoemd. Arcardia die zich niet in een roedel durven aansluiten. De meesten van de Arcardia vindt dit een walgelijk idee wegens de Inquisitie die in de 15de eeuw van gang ging en nog steeds bezig is. 'Dolenden' hebben nog steeds meer kans om gepakt te worden door de Inquisitie dan als je in een roedel. Hierdoor zijn de Arcardia meestal schuw t.o.v. de Mensen en vertrouwen ze hen niet.