FANDOM


Chupacabra Edit


Veel bekendheid over de Chupacabra is er niet.

Chupacabra's zijn moeilijk te spotten. Wegens hun zeldzame huid, heeft hij mogelijkheid om de kleuren die in zijn omgeving te zien zijn, te absorberen. De enige lichaamsdelen dat een Chupacabra niet kan absorberen, zijn zijn nagels en zijn ogen. Zijn nagels zijn namelijk van puur zilver en ook in zijn ogen kan je zilver terugvinden. Ook is zijn skelet gedeeltelijk uit zijn ruggengraat gegroeid, waardoor het is omgevormd in scherpe stekels die voor dodelijke verwondingen kan zorgen.

De Chupacabra is ook in staat om de emoties van personen te ruiken. Als men eenmaal een geur oppikt, dan laten ze hem nooit meer los. Hierdoor wordt hij ook vaak als speurder of verkenner tijdens de oorlogen gebruikt.

De Chupacabra wordt ook opgejaagd op de Grote Oversteek, zowel voor zijn pels als voor zijn zilver.

De Chupacabra is een alleseter, maar eet het liefst wild bosgeiten en jakhalzen. Hij kan 30 dagen overleven zonder voedsel.

De Chupacabra's leven normaal gezien in kleine kolonies in de oerwouden van Altha. Dit alles is veranderd sinds de Chaos. Sindsdien leven ze gescheiden in een eenzaam bestaan rond. Niemand weet waarom.

Zajk Edit

Zajk is de metgezel van de Schaduw, genaamd Klauw. Zij hebben elkaar voor het eerst ontmoet bij één van de 17 Lansen, toen een groepje Reizigers hem voor zijn huid en zilver wou verkopen. Klauw liet hem leven op voorwaarde dat hij hem zou dienen, totdat hij hem van zijn diensten ontslaat. Klauw zette Zajk hoofdzakelijk in voor het opsporen van zijn doelwitten.